“Cumhuriyet ve Biz” Temalı Sergi

“Cumhuriyeti Biz Kurduk, O’nu Yükseltecek ve Yaşatacak Sizsiniz.”

K. ATATÜRK

“Atam, bize emanet ettiğin Cumhuriyeti korumaya, yükseltmeye ve gelecek nesillere emanet etmeye devam ediyoruz” mottosuyla yola çıkan Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü öğrencileri “Cumhuriyet ve Biz” başlıklı bir koleksiyon hazırlamışlardır.

Ev Tekstili Tasarımı dersinde Doç. Dr. Nuriye İŞGÖREN yönetiminde hazırlanan koleksiyon, 27 Ekim–5 Kasım 2017 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda sergilenmektedir. Cumhuriyeti, Atatürk’ü ve Atatürk devrimlerini yaşam alanlarımızda yaşatmayı vurgulayan tasarımlar arasında kitap ayraçlarından aydınlatma araçlarına, bebek önlüklerinden yastık ve koltuk örtülerine, saatten masa örtüsüne kadar birçok ürün yer almaktadır. Sergiye ilişkin afiş EK’tedir.

EK:

Cumhuriyet ve Biz