II. Rize Sempozyumu

4-6 Kasım 2016 tarihleri arasında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Rize Valiliği, Rize Belediyesi, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Rize Ticaret Borsası ve Rize Kültür ve Turizm Dayanışma Derneği' nin katkılarıyla turizm temalı "II. Rize Sempozyumu" düzenlenecektir. Bu sempozyumda akademisyenleri ve sektör temsilcilerini ortak bir paydada buluşturmak hedeflenmektedir. Üniversitemiz akademisyenlerinin de davet edildiği bu sempozyuma katılacakların bildiri özetlerini 01 Haziran 2016; bildiri tam metinlerini ise 19 Ağustos 2016 tarihine kadar info@rize2016.org e-posta adresine göndermesi gerekmektedir. Bildirisi kabul edilen katılımcıların yol ve konaklama giderlerinin karşılanacağı sempozyumla ilgili ayrıntılı bilgi rize2016.org internet sitesinde yer almaktadır. Sempozyuma ilişkin Afiş EK' tedir.

EK: Sempozyum Afişi