MİTTO- Mx Yaratıcı Endüstriler Çalıştayı 2024

Marmara Üniversitesi Mx Yaratıcı Endüstriler Çalıştayı 2024 için Hazırız!

24 Nisan Çarşamba 09:00 - 17:00 saatleri arasında Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi (Dragos) kampüsünde düzenlenecek ‘’Marmara Üniversitesi Mx Yaratıcı Endüstriler Çalıştayı 2024” Yapay Zeka Çağında Yaratıcı Endüstriler: Fırsatlar, Meydan Okumalar ve Geleceğe Hazırlık temasının yer aldığı muazzam bir Çalıştay ile karşınızdayız.

TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu, Yaratıcı Endüstriler Konseyi Derneği ve TOBB Kreatif Endüstriler Meclisi destekleri ile gerçekleşecek Çalıştayda, Yaratıcı Endüstrilerde 10 başlıkta Akademi Oturumları, sektör profesyonelleriyle gerçekleştirceğimiz Panel Oturumları ve deneyim alanlarıyla dolu dolu gerçekleşecek Marmara Üniversitesi Mx Yaratıcı Endüstriler Çalıştayı 2024' de buluşalım.

Detaylı bilgi ve kayıt için: https://kreatif.mxincubation.com/

İnovasyon ve Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi
(MİTTO)