11. Bilim-Kültür Günleri Başladı

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen 11. Bilim-Kültür Günleri 23.10.2017 tarihinde başladı. Etkinlikler 27 Ekim'de sona erecek.

Eki

Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda Devlet Opera Sanatçısı Özlem Soydan ve Piyanist Hakan A. Toker'in verdiği açılış konseri ile başlayan 11. Bilim-Kültür Günleri'nin açılış konuşmaları Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın tarafından yapıldı. Emekli öğretim elemanları ile emekli memurlara plaket takdiminin ardından "Tarihsel Süreklilik ve Türk Devlet Anlayışı" konulu açılış konferansı Prof. Dr. Gülay Bezer tarafından verildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.10.2017 11:47:21 tarihinde güncellenmiştir.