1894'ten Günümüze Renault Trucks

Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü ve Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü iş birliği ile düzenlenen "Ağır Ticari Araçlar, 1894'ten Günümüze Renault Trucks” semineri 9 Mayıs’ta gerçekleşti.

Seminer Renault Trucks Yetkinlik Geliştirme Müdürü Yüksel Yılmaz’ın şirket tanıtımıyla başladı. Yılmaz otomotiv sektöründe ağır hizmet (kamyon, çekici) pazarının yeri, ağır hizmet ve binek araçları arasındaki ilişki, servis mühendisliği, yedek parça, atölye, garanti yönetimi, güvenlik, kullanılan teknolojiler ve gelecekteki yönelimler hakkında bilgi verdi.

Renault Trucks İnsan Kaynakları Uzmanı Elif Toydemir, Volvo Group tanıtımını yaptı. Toydemir sektördeki iş olanakları ve sektörel zorluklar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Seminerin sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.