"21. Y.Y.'da Okuma Becerileri"

Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Birimi tarafından düzenlenen "21. Y.Y.'da Okuma Becerileri" başlıklı seminere konuşmacı olarak katılan Eğitim Danışmanı Tony Gurr; 21.yy becerileri ve araçlarından bahsedildiğinde, odak noktasının her zaman teknoloji olmaması gerektiğini vurgulayarak gelişen düşüncelerin, eğitim elemanlarının uygulamalarını nasıl etkileyeceğine de dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Öğrenci okuma becerilerinin etkinliğini arttırmak için "Matrix" filminde olduğu gibi bir teknolojinin olmadığını belirten Gurr, okuma becerilerinin öğretilme metodunu değiştiren bir devrimin de var olmadığını belirtti. Gurr 21. yüzyıl becerilerinin, özellikle hazırlık okullarında öğretim elemanlarını daha yaratıcı olmaya ve daha fazla risk almaya zorladığının da altını çizdi.