3. Mekatronik ve İnovasyon Günleri

İstanbul’dan ve şehir dışından onlarca yarışmacının katıldığı, yedi kategoride 220 robotun iki gün boyunca kıyasıya yarıştığı etkinlikte dereceye giren yarışmacılara toplamda 21.000 TL nakit para ödülü verildi. Kadıköy Belediyesi, Üsküdar Belediyesi ve Beykoz Belediyesi'nin ve sponsorların katkılarıyla düzenlenen etkinliğe Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Onur Temurlenk, üniversitemizin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akman, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mehmet Ersoy, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Emin Kuzucuoğlu, Teknoloji Fakültesi Sekreteri Recep Akyol, Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nihat Akkuş, sponsor firma temsilcileri ile Mekatronik Mühendisliği ve diğer bölümlerden öğretim üyeleri de katıldı.