3D Biyo-Yazıcı Eğitimi Tamamlandı

Teknoloji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü ve Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümlerine ait Biyomedikal Görüntüleme ve Tanı Laboratuvarı ile İleri Nanomalzemeler Araştırma Laboratuvarı tarafından ücretsiz olarak düzenlenen 3D Biyo-Yazıcı Eğitimi 20.02.2018'de başarı ile tamamlandı.

Şub

Öğrencilerimizin sağlıkta ileri teknoloji kullanım farkındalığını artırmak ve üniversitemizin mevcut projelerini tanıtmak amacıyla düzenlenen eğitimin sonunda, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal,  Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Emin Kuzucuoğlu ile Doç. Dr. Mustafa Ay ve Fakülte Sekreteri Recep Akyol tarafından katılımcılara Eğitim Sertifikaları verildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 21.02.2018 16:30:24 tarihinde güncellenmiştir.