Adem Kulübü'nün Tanıtım Etkinlikleri

Beykoz İlim Yayma Cemiyeti'nden sayısal alanında üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler ADEM Kulübü tarafından 5 Nisan tarihinde üniversitemize davet edildi. Kulüp Başkanı Fatih Celalettin Türkmen mühendislik eğitimi hakkında, Fatih Haydaroğlu havacılık eğitimi hakkında aday öğrencilere bilgilendirme yaptı. Öğretim Üyesi Dr. Abdullah Demir de etkinliğe katıldı. Üniversite ve bölüm tanıtımlarından sonra Teknoloji Fakültesi laboratuvarlarına gidildi, gezi ve incelemeden sonra öğrenciler yurtlarına döndüler.

11 Nisan 2018 tarihinde ise yine Beykoz İlim Yayma Cemiyeti'nden eşit ağırlık alanında üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler davet edildi. Kulüp Başkanı Fatih Celalettin Türkmen öğrencilere üniversite hakkında, Teşkilatlanma Birimi Başkanı Kenan Karali Eğitim Fakültesi hakkında, Mustafa Özer ise Hukuk Fakültesi hakkında bilgilendirme yaptı. Üniversite adaylarının soruları yanıtlandı. Tanıtım ve soru cevap kısmının ardından etkinlik sona erdi.