Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Valisi ve aynı zamanda Marmara Üniversitesi eski Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt’u makamında ziyaret etti.

Göztepe Yerleşkesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmede, Rektör Prof. Dr. Kurt, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na teşekkürlerini sundu.

Ziyaret sonrası Marmara Üniversitesi Fikir Talimi Kulübü tarafından organize edilen “Türkiye’nin Yeni Yüzyılında Kadınlar” konulu söyleşiye katılan Vali Güran Yiğitbaşı, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kariyer yolculuğunu salonu dolduran öğrenciler ile paylaşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, öğrencilerle bir araya gelmeyi çok özlediğini ve böyle değerli bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.