Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitümüzü Ziyaret Etti

Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bolatbek Serikbayulu Abdrasilov ve Rektör Vekili Prof. Dr. Cengiz Tomar, 28.11.2018 tarihinde Marmara Üniversitesi Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü'nü ziyaret etti.

Ara

Kazakistan'dan üniversitemize ziyarete gelen heyet, Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü'nde konuk edildi. Ziyarette misafir heyete, Türkiyat Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Okan Yeşilot ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Prof. Dr. Şaziye Abdurrahmanoğlu tarafından üniversitemizin işleyişi hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 06.12.2018 10:29:10 tarihinde güncellenmiştir.