Diş Hekimliği Fakültesi 2. Bahar Şenliği

Fakültemiz ve yerleşkemiz öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2. Bahar Şenliği Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yasemin Özkan'ın açılış konuşması ile başladı. Etkinliği ilk gününde soruları öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Marmaria Crack yarışması, Konferans Salonunda yapıldı. 

Etkinliğin ikinci gününde Akustik Sahne Canlı Karaoke etkinliği fakültenin kantininde düzenlendi. Etkinliğin ardından tavla ve satranç turnuvaları yapıldı. Turnuvalar fakülte öğrencileri ve idari personelinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Etkinliğin son gününde ise açık hava konserleri düzenlendi. Etkinlikte Hasbelkader, MOD, Mançiiz, Us Çıkmazı, Fulden Jazz Band, İki Hafta isimli gruplar performanslarını sergilediler. Fakültenin -2. katında ise Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.  Devabil Kara ve öğrencileri eşliğinde duvar boyama etkinliği yapıldı. Etkinliğin son gününde ayrıca canlı langırt, hedefli penaltı, şişme basket potası ile de öğrenciler keyifli vakit geçirdiler.

 

 

HIZLI ERİŞİM