Eczacılık Fakültesi Öğrenci Kulübü MUPSA'dan "Akılcı İlaç Seferi" Etkinliği

MUPSA Kulübü 2016 Altın Havan Ödüllerinde Sosyal Sorumluluk Projesi alanında ödül kazandığı "Akılcı Antibiyotik Seferi" etkinliğinin 3.'sünü 21 Şubat 2018'de İstanbul Şehir Hatları'nın katkılarıyla ve "Akılcı İlaç Kullanımı" temasıyla Kadıköy-Beşiktaş vapurunda başarıyla gerçekleştirdi.

Şub

MUPSA Kulübü Halk Sağlığı Takımı'nın görev aldığı, 5 saat süren ve  yaklaşık bin kişiye ulaşılan "Akılcı İlaç Seferi"nde vapurdaki yolculara soru-cevap şeklinde doğru bilinen yanlışlardan ve sık yapılan hatalardan bahseden öğrencilerimiz, hazırlanan broşürlerle bilgilendirme yaparak akılcı ilaç kullanımının önemine vurgu yaptılar.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 28.02.2018 15:44:19 tarihinde güncellenmiştir.