Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni

Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi 2017-2018 Eğitim öğretim yılı mezunlarını 21 Haziran 2018 günü Anadolu Hisarı kampüsünde yapılan törenle uğurladı.

Tem

Tören, saat 17.00’de tören alanında öğretim üyeleri ve öğrencilerin yerlerini almasıyla başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programa geçildi. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sebahat Deniz, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep Bozdoğan, Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz, Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Berat Bırfın Bir açılış konuşmalarını yaptı. 15 bölümden yaklaşık 600 öğrencinin mezun olduğu törende fakülte birincilerine ödülleri Başbakanlık Eski Müsteşarı, yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından takdim edildi. Fakülte ve bölümler bazında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin takdiminin ardından bütün mezunlara mezuniyet belgelerinin takdim edilmesi ve yemin töreni ile tören sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.07.2018 10:27:05 tarihinde güncellenmiştir.