Finansal Kurumlarda Temel Uzmanlık Sertifika Programı'nın 6.'sı Tamamlandı

MÜSEM'in finansal kiralama, faktoring ve finansman şirketleri sektörlerinde mesleki gelişimin desteklenmesi ve finansal okuryazarlığı destekleyip geliştirmek amacıyla Finansal Kurumlar Birliği ve Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu iş birliğiyle düzenlediği Finansal Kurumlarda Temel Uzmanlık sertifika programının 6.'sı Finansal Kurumlar Birliği'nin Levent'teki Genel Merkezinde 13 Şubat 2018 tarihinde yapılan törenle tamamlandı.

Şub

Finansal kiralama, faktoring ve finansman şirketlerinde çalışan genç profesyoneller Marmara Üniversitesi’nin öğretim üyeleri ve bu sektörlerde çalışan gönüllü profesyonellerden ders alarak eğitimlerini tamamladılar. Yoğun mesleki eğitim sonrasında öğrencilere sertifikaları Finansal Kurumlar Birliği Başkanı Mehmet Cantekin ve Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Özgür Çatıkkaş, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Okur ve Merkez Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yılmaz tarafından verildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.02.2018 16:30:21 tarihinde güncellenmiştir.