Herkes İçin Dijital Dönüşüm Konferansı

İngilizce İşletme Bölümü öğrencileri tarafından organize edilen “Herkes için Dijital Dönüşüm” temalı DigitAll konferansı, 5 Aralık 2018 tarihinde Fen-Edebiyat Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ara

Konferansın ilk oturumunda İşletme Bölümü mezunlarından, Hype Ajans Optimizasyon Yöneticisi M. Esad Tatlıpınar, firmaların dijital dünyada ölçümleme yöntemlerini anlatarak, “Growth Marketing” konusunda bilgi verdi. Ardından, Enuygun.com’un Dijital Pazarlama Sorumlusu Özge Beşirli, dijital dünyada kullanıcı deneyimini geliştirmek üzere uyguladıkları stratejilerden bahsetti. Üçüncü oturumda söz alan Glovo Satış Sorumlusu Onur Büküşoğlu, dijital dünyadaki iş imkanları ve girişimcilik hakkında tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Bir sonraki oturumda Scotty CMO’su Cenk Kaya, Scotty’nin kuruluş sürecini anlatarak, katılımcıların sorularını yanıtladı. Kapanış konuşmasında ise İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Taşkın Dirsehan, büyük verinin yanı sıra, küçük verinin önemine vurgu yaparak, dijitalleşmenin tüketici davranışlarını nasıl dönüştürdüğüne yönelik bir sunum yaptı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 07.12.2018 16:52:19 tarihinde güncellenmiştir.