İşletme Fakültemizin Dekanına TİDE Özel Ödülü Verildi

Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE)'nin, iç denetimde farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği “Farkındalık Ödül Töreni" 23 Mayıs tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nde (BÜMED) gerçekleştirildi. Bu yıl 7.’si düzenlenen ödül töreninde, mesleki farkındalığın gelişimi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunan kurum ve kişilerle toplumsal alanda fark yaratan kişi ve kurumlar ödüllendirildi.

Dünya çapında 170 ülkede 190 binden fazla üyesi bulunan Uluslararası İç Denetçiler Enstitüsü’nün (IIA) Türkiye temsilcisi olan TİDE’nin “Farkındalık Ödül Töreni”nde 6 ayrı kategoride 18 ödül sahiplerini buldu. “Kurumsal Farkındalık”, “Bireysel Farkındalık”, “Akademik Farkındalık”, “Toplumsal Farkındalık”, “TİDE Özel Ödülü”  ve TİDE Kurucusu / Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun adına verilen “Ali Kamil Uzun Yaşam Boyu Meslek Üstün Hizmet Ödülü”  kategorilerinde başarılı çalışmalar gerçekleştiren kişi ve kurumlar ödüllendirildi. TİDE özel ödülü alan Dekanımız Prof. Dr. Nuran Cömert'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.