İşletme Kulübü'nden Konferans

Marmara Üniversitesi İşletme Kulübü etkinlikleri kapsamında, 21.11.2017 tarihinde Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran İşletme Fakültesi'nde bir konferans verildi.

Kas

Konferansın açılış konuşmasını İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert yaptı. Açılış konuşmasının ardından aralarında sunucu Başak Koç'un da bulunduğu ekip Medya Paneli'ni gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü İşletme Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Fatma Ayanoğlu ve İşletme Kulübü Başkanı İbrahim Esen'in gerçekleştirdiği konferansta Sadettin Saran, öğrencilere hayat tecrübelerini iletti ve iş hayatında başarılı olmaları için tavsiyelerde bulundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 24.11.2017 16:08:04 tarihinde güncellenmiştir.