İstanbul Valisi Vasip Şahin Marmara Üniversitesi Ev Sahipliğinde Rektörlerle Buluştu

2018-2019 Akademik Yılı Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı, üniversitemiz Sultanahmet Rektörlük Binasında yapıldı. Başkanlığını İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yaptığı toplantıya, İstanbul'daki devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörleri, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, Mit İstanbul İl Bölge Başkanı ve İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı katıldı. Açılışta konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin, her eğitim-öğretim yılı öncesinde İstanbul'daki rektörlerle düzenli olarak bir araya geldiklerini belirterek, yeni eğitim ve öğretim yılının huzurlu bir şekilde başlaması ve sona ermesi temennisinde bulundu. Kapanış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, toplantıya iştirak eden katılımcılara ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, teşekkür etti.