Johannes Kepler Üniversitesi’nden İşletme Fakültesine Ziyaret

Johannes Kepler Üniversitesi Faculty of Social Sciences, Economics and Business Dekanı  ve İşletme Fakültemiz Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Helmut Pernsteiner fakültemizi ziyaret ederek Almanca İşletme Bölümü öğrencilerine  “Dış Finansman” konulu seminer verdi.

Bu ziyaret kapsamında İşletme Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Almanca İşletme Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Sumer ve İşletme Fakültesi öğretim üyeleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Helmut Pernsteiner, Johannes Kepler Üniversitesi ile Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi arasında 17 yıldır devam eden akademik iş birliği hakkında konuştu.

İki üniversite arasında 17 yıldır süregelen iş birliği sonucunda, Profesör Dr. Haluk Sumer ve Prof. Dr. Helmut Pernsteiner öncülüğünde çok dilli ortak yayınlar yapıldı. Gerek ülkemizde gerek Avusturya’da çeşitli bilimsel etkinlikler, özel toplantılar, tanıtım faaliyetleri düzenlendi.

Prof. Dr. Haluk Sumer, Prof. Dr. Helmut Pernsteiner, Prof. Dr. Stephan Schöning ve Prof. Dr. Handan Sümer Göğüş’ün editörlüğünde Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde 10 kitap yayınlandı.

 

HIZLI ERİŞİM