Lisans Öğrencimiz Bitirme Tezini İspanya'da IWBBIO 2019 Konferansında Sundu

Mühendislik Fakültesi lisans öğrencimiz bitirme tezini sözlü sunum olarak İspanya'da IWBBIO 2019 Konferansında sundu.

May

Nanoteknoloji Merkezimizde bitirme tezini tamamlayan Mühendislik Fakültesi Biyomühendislik bölümü son sınıf öğrencisi Muhammet Sefa İzgördü üniversitemizin öğrencilere verdiği konferans desteği ile gittiği İspanya’nın Granada şehrinde sözlü sunumuyla üniversitemizi başarıyla temsil etti.

İzgördü  8-10 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşen  WBBIO 2019 (7th International Work-Conference on Bioinformatics and Biomedical Engineering) Biyoinformatik ve Biyomedikal Mühendisliği 7. Uluslararası Çalışma Konferansında "Investigation of Polycaprolactone/Polivinilpirolidon Based Biocomposite Constructs for Cartilage Impairment by using 3D plotting" adlı bitirme tezini sundu.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 14.05.2019 09:38:39 tarihinde güncellenmiştir.