Marmara Üniversitesi EURIE 2024 Zirvesi’ne Katıldı

Marmara Üniversitesi 27-29 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve Avrasya bölgesinin en önemli yükseköğretim etkinliklerinden birisi olan EURIE Avrasya Yükseköğretim Zirvesi’ne katıldı.
Dünyanın birçok bölgesinden yükseköğretim kurumlarını bir araya getiren etkinlikte, Marmara Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Korkut, Uluslararası İlişkiler ve Akademik İş Birliği Ofisi Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz ve Direktör Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Öcal Özkaya ve Dr. Öğr. Üyesi Mert Denizci tarafından temsil edildi. Etkinlik sırasında YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın da ziyaret ettiği Marmara Üniversitesi standına, yurt dışından gelen üniversite temsilcilerinin ilgisi büyük oldu.
Endonezya, Malezya, Rusya, Romanya, Macaristan, Filipinler, Özbekistan gibi birçok farklı ülkeden üniversite temsilcileri ile temasta bulunarak; Erasmus+, KA1 ve KA2 projeleri kapsamında iş birlikleri kurulması üzerine görüşmeler yapıldı.