"Marmara Üniversitesi Kimya Şenliği"

Marmara Üniversitesi Kimya ve Sektör Kulübü tarafından düzenlenen "Marmara Üniversitesi Kimya Şenliği" 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.

Nis

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılan programın ilk gününde; Marmara Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Emin Arca, Prof. Dr. Bahattin Yalçın ve sektör temsilcileri yaptıkları konuşmalarda; kontrollü salınan gübreler ve sürdürülebilirlik kavramlarında 3 noktaya dikkat edilmesi gerektiğini; bunların da çevresel, ekonomik ve sosyal kavramlar olduğundan bahsettiler. Marmara denizinin kimyası, sağlıklı yaşamın kimyası, Türkiye'de yüksek teknoloji ve bilim gibi konulara dikkat çeken konuşmacılar; Aerosollar ve Hekzaferritlerin Manyeto ve optik özellikleri gibi konular hakkında da bilgilendirmede bulundular.

21 Nisan 2017'de programın ikinci günü ise üniversitemiz Göztepe Yerleşkesi bahçesinde bir şenlik havasında gerçekleştirildi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 21.04.2017 16:40:06 tarihinde güncellenmiştir.