MEB Bursiyerlerine Yönelik Oryantasyon Toplantısı

Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde İngilizce eğitimlerini almakta olan MEB bursiyerlerine yönelik oryantasyon toplantısı 10.04.2018 tarihinde Enstitüler Binası Konferans Salonunda yapıldı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı adına lisansüstü eğitim almak amacıyla 1416 sayılı yasa kapsamında yurt dışına gönderilecek olan bursiyer grubu üniversitemizde yabancı dil eğitimine başladı. Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Harun Duman, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Tekçe ve MEB YLSY İngilizce Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Işıl Silahtaroğlu'nun katıldığı toplantıda, üniversitemiz tanıtıldı ve bursiyerlere alacakları eğitimle ilgili bilgiler verildi. Türkiye çapında belli başlı birkaç üniversitede yapılan bu faaliyette en kalabalık grup Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nu tercih etti. Söz konusu bursiyerler, üniversitemizde eğitimlerini tamamladıktan sonra yurt dışına gidip farklı alanlarda yüksek lisans ve doktora yapacaklar, döndüklerinde ise farklı üniversite ve devlet kurumlarında çalışmaya devam edecekler.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 11.04.2018 14:27:19 tarihinde güncellenmiştir.