MUMMES Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Günleri

Marmara Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Günleri, 28-29 Kasım 2017 tarihinde Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Bu yıl ilki düzenlenen MUMMES Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Günleri, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep Artır’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından alanlarında lider firmaların katılımıyla staj, iş başvuruları ve kariyer olanaklarının yanı sıra yetkin mühendislerin üniversite hayatları, işe başlama süreci, firmalarındaki pozisyonları,yaptıkları işin zorluklarından bahsedildi. İki gün süren ve sekiz oturum şeklinde gerçekleşen etkinlik üniversite içi ve dışı öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 12.12.2017 10:57:50 tarihinde güncellenmiştir.