"Öğrenen Öğretmen Çalıştayı"

Marmara Üniversitesi ve Kadıköy Belediyesi iş birliği ile düzenlenen "Öğrenen Öğretmen Çalıştayı" 6 Ekim 2017 tarihinde başladı.

Eki

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı iş birliğiyle 10 Nisan- 3 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen öğretmenler için hizmet içi eğitim çalışmalarının sonuçları yaz sonunda değerlendirilerek, öğretmenlerden gelen talep doğrultusunda bir çalıştay düzenleme fikri ortaya çıkmıştır. Çalıştay 2 gün sürecek olup, Kadıköy Belediyesi anaokulu öğretmenleriyle Marmara Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak alanında uzman akademisyenlerince gerçekleştirilecektir.

Çalıştayın ilk gününde Avrupa’da okul öncesi eğitimde yapılan uygulama örnekleri ve eğitim programları alanında çalışmaları bulunan Lizbon Politeknik Enstitüsü'nden gelen Prof. Dr. Dalila Lino "Erken Çocukluk Yeni Yaklaşımlar" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Prof. Dr. Gülden Uyanık Balat "Değerler Eğitimi", Yrd. Doç. Dr. Ercan Mertoğlu "Erken Çocuklukta Müzik Eğitimi", Yrd. Doç. Dr. Necla Tuzcuoğlu "Cinsiyet Eğitimi", Dr. Hülya Bilgin "Ailelere Rehberlik ve Oryantasyon", Öğr. Gör. Elif Küçükoğlu "Fen ve Teknoloji Etkinlikleri", Doç. Dr. Özgül Polat ise "İlköğretime Hazırlık" başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 10.10.2017 09:02:42 tarihinde güncellenmiştir.