Öğretim Elemanımızın Projesi Tübitak Desteği Aldı

Teknoloji Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü, Öğretim Elemanı Dr. Selim Hartomacıoğlu'nun projesi, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.

Ara

Dr. Selim Hartomacıoğlu'nun 'Yeni Bağlayıcı Sistemli Sentetik Elmas Kesici Takım Üretimi' başlıklı iş fikri, girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için hazırlanan 1512 kodlu 'Teknogirişim Sermayesi Desdeği Programı (BİGG)' kapsamında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü. Öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 18.12.2017 16:17:17 tarihinde güncellenmiştir.