Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın Katılımıyla Spor Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Erol Özvar’ın katılımıyla, Spor Bilimleri Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı 29.11.2018 tarihinde; Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Ara

Rektörümüz Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen Akademik Kurul, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Pınar’ın açılış konuşmasıyla başladı. Toplantı, Rektörümüz Özvar’ın, akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına detaylı bilgiler vermesiyle sona erdi. Kurul sonrası Rektörümüz, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 05.12.2018 15:58:30 tarihinde güncellenmiştir.