Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın Katılımıyla Fen Edebiyat Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla, Fen Edebiyat Fakültesi 2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı 13.11.2018 tarihinde; Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla gerçekleşen akademik kurul, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz’in açılış konuşmasıyla başladı. Fakülte tanıtımı Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nagihan Gülsoy  tarafından yapıldı. Toplantı,   Rektörümüz Sayın Özvar’ın, akademik faaliyetlerin analizleri, fakülteden beklentiler, üniversitenin geleceği ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında öğretim elemanlarına  detaylı bilgiler vermesiyle sona erdi. Kurul sonrası rektörümüz, öğretim elemanlarından gelen soruları cevaplandırıp, teşekkürleri kabul etti.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 14.11.2018 15:25:50 tarihinde güncellenmiştir.