"Sesimiz Olur Musun" E-Kitap Projesi

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Erişilebilirlik Birimi ile ortaklaşa yürütülen projede GİSK üyesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı 1. sınıf öğrencisi Betül Derindere görev aldı. Genç İnovatif Sağlıkçılar Kulübü Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Nuran Akyurt yaptığı açıklamada; kulüp olarak engellilere yönelik işaret dili eğitimi, dans eğitimi ve beceri geliştirme eğitimlerine yönelik projeler hazırladıklarını, görme engelliler için de e-kitap projesi geliştirdiklerini anlattı. Akyurt, seslendirme çalışmasından sonra görme engelli öğrencilerimizin sorunlarına çözüm üretmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Projede 6 adet kitap 2 Mayıs 2018 tarihinde tamamlandı.