Spor Bilimleri Fakültesi’nde Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı Sergisi Yapıldı

Artık gelenekselleşen Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, ‘’Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı’’ dersi Dönem Sonu Sergisi yapıldı.

Oca

Dersin Öğretim Üyesi Doç. Dr. Semih Yılmaz, bu sene materyal tasarımında tema olmadığını, ve 26 farklı oyunun sergilendiğini söyledi. Dünya ve Türkiye’den geleneksel oyunların yanı sıra yeni oyun tasarımlarının ortaya çıkarılması amacıyla hazırlanan sergi, 7 Ocak 2019 günü 11:30 - 16.00 saatleri arasında okulun fuayesinde düzenlendi. Sergiye başta Dekan Prof. Dr. Salih Pınar ve dekan yardımcıları Doç. Veysel Küçük ve Dr. Öğretim Üyesi Sinan Bozkurt olmak üzere, öğretim üyeleri ve fakülte öğrenciler yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 14.01.2019 13:58:35 tarihinde güncellenmiştir.