Spor ve Kariyer Günleri

Spor Bilimleri Fakültesi tarafından bu sene 3. kez düzenlenen Spor ve Kariyer Günleri, "Sporda Yeni Yaklaşımlar ve Fitness" ana temasıyla 29.11.2017 tarihinde başladı.

Kas

Etkinlik kapsamında düzenlenen seminerlerin ilki fakültenin konferans salonunda yapıldı. ‘’Koşmak İçin Adım At’’ isimli sunumuyla, okulumuzun ilk mezunlarından olan Mars Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım öğrencilerimizle buluşup deneyimlerini paylaştı. Sporculuk ve spor yöneticiliği ile başlayan kariyerini farklı sektörlerde nasıl sürdürdüğünü anlatan Yıldırım, bu geçişlerde, girişimciliğin, bilgi ve donanım geliştirmenin, öngörünün önemini vurguladı.  Öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşen etkinliğin sonunda Dekan Prof. Dr. Salih Pınar, Muzaffer Yıldırım’a günün anısına plaket ve çiçek takdim etti. Etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 05.12.2017 12:02:38 tarihinde güncellenmiştir.