Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Vedat TOPUZ,  günün anlam ve önemini belirttiği açılış konuşmasında, tüm öğretim kadrosuyla birlikte öğrencileri iş yaşamına en iyi şekilde hazırlamaya çalıştıklarını belirterek, sektörde dürüst, gayretli ve yenilikçi yaklaşımları ile mezunlarımızın fark yaratacaklarına olan inancını dile getirdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet AKALIN ise konuşmasında mezunlarımızı kutlayarak yeni yaşamlarında başarılar diledi. Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı ile Tematik Tekstil ve Bilişim Sistemleri Sanayi yetkililerine plaket takdim edildi. Törende, 2015-2016 Öğretim Yılında dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edildi. Ardından Yüksekokul birincisi, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü mezunu Cem ASMA tüm mezunlar adına konuşma yaptı. Mezun öğrencilerin canlı müzik dinletisinin ardından kep atılmasıyla mezunların coşkusu doruğa ulaştı.