Times Higher Education (THE) Temsilcisi Üniversitemizi Ziyaret Etti.

Times Higher Education (THE) Marka Müdürü Lachyn Italmazova üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi tarafından yapılan davet üzerine dünyanın önde gelen üniversite sıralama kuruluşu, İngiltere merkezli, Times Higher Education (THE) Marka Müdürü Lachyn Italmazova 25 Ekim 2019 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında düzenlenen toplantıya; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer Akgiray, Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz ve birim yöneticileriyle üniversitemizden akademisyenler katıldı.

Italmazova’nın “THE World University Rankings” üniversite sıralama yöntem ve kriterleri hakkında yaptığı bilgilendirici sunumla başlayan toplantı, üniversitemiz öğretim üyelerinin katılımıyla interaktif şekilde devam etti.

Toplantı sonrası Uluslararası İlişkiler ve Akademik İşbirliği Ofisi’ni ziyaret eden Lachyn Italmazova Ofis Direktörü Prof. Dr. Nuri Tınaz tarafından ağırlandı.