Travmalı Hastaya Yaklaşım, İleri Hava Yolu Yönetimi ve Uygulamaları Eğitimi

Programın açılış konuşmalarını  İlk ve Acil Yardım Koordinatörü Öğr. Gör. Fidan Küdür Çırpan ve Marmara Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Meral Yüksel gerçekleştirdi. Eğitim programına ATT ve Paramediklerin Sağlıktaki Yeri sunumu ile ATTDER Mevzuattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Temel Kılınçlı, Travmalı Hastaya Yaklaşım sunumu ile ATTDER Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hilal Kartal, İleri Hava Yolu Yönetimi sunumu ile ATTDER İstanbul İl Başkanı Gökhan Çete katkı sağladı. İlk ve acil yardım programı öğrencilerine İleri Hava Yolu Yönetimi ve Travmalı hastada taşıma teknikleri konusunda uygulamalar yaptırıldı. Program, katılımcılara teşekkür plaketi verilerek sona erdi.