TÜBİTAK 1000 Projesi Başarı Hikâyesi Günü Etkinliği-IV

Üniversitemiz MİTTO ve TÜBİTAK işbirliği ile Başarı Hikâyesi Günü Etkinliği'nin 4.'sü; 25 Aralık 2015'te Eczacılık Fakültesi, Haydarpaşa Yerleşkesi, Dr. Mustafa Nevzat PISAK toplantı salonunda düzenlenecektir.

Ara

TÜBİTAK ARDEB proje programlarına proje sunumunda dikkat edilecek hususları vurgulayan başarılı bilim insanlarının kişisel başarı tecrübelerinin, Marmara Üniversitesi akademisyen ve öğrencileriyle paylaşılacağı etkinliğe Kadir Has Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyoinformatik ve Genetik Bölümü Başkanı Prof.Dr. Kemal Yelekçi ile Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim dalı, Ege Üniversitesi ARGEFAR Müdürü Prof.Dr. Ercüment Karasulu konuşmacı olarak katılacaktır.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.12.2015 13:22:22 tarihinde güncellenmiştir.