Üniversite-Sanayi İş Birliği Toplantısı

Marmara Üniversitesi Mitto Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Üniversite-Sanayi İş Birliği” konulu program, 19.09.2017 tarihinde Rektörlük 3. Kat Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Eyl

Programda savunma sanayii konuları başta olmak üzere yüksek lisans ve doktora tezlerinin sanayi ile iş birliği içinde gerçekleştirilmesi konusunda görüşmeler yapıldı. Ayrıca karşılıklı iş birliği konusunda sözleşmelerin yapılarak uygulanması kararına varıldı. Programa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Akalın, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, Dekan Yardımcısı Ahu Altınkut Uncuoğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Akgiray, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bülent Ekici ve Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. (STM) Strateji Geliştirme Grup Lideri Alpay Zeybek katıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 22.09.2017 14:09:33 tarihinde güncellenmiştir.