Üniversitemiz ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Arasında İşbirliği Anlaşması

Rektörümüz Erol Özvar, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Kurul Üyesi Prof. Dr. Aslıhan Nasır, Sultanahmet Rektörlük Binası'nda; 11.01.2019 tarihinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Oca

Marmara Üniversitesi’nin ev sahipliğindeki toplantı, Rektörümüz Erol Özvar, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Kurul Üyesi Prof. Dr. Aslıhan Nasır ‘ın katılımları ile, 11.01.2019 tarihinde Sultanahmet Rektörlük Binası, Senato Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıda, yükseköğretim kalite çalışmaları ile ilgili bilgi paylaşımının yanısıra işbirliği konusunda anlaşmaya varıldı.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 16.01.2019 15:21:08 tarihinde güncellenmiştir.