DUYURULARTüm Duyurular

Genç Bilim Kadınları Destek Bursları

Oca

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bilgisi dahilinde, UNESCO-L’Oreal ortaklığında uluslararası “For Women In Science” programının bir uzantısı olan “Genç Bilim Kadınları Destek Bursları” ulusal programı gerçekleştirilecektir. 2003 yılından itibaren Türkiye’de başarıyla yürütülen, 2013 yılından itibaren ise UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve L’Oreal Türkiye işbirliğiyle ülkemizde bilim kadınlarının bilimsel çalışmalara teşvik edilmesi maksadıyla burs verilmekte olup, bu doğrultuda 2018 yılında da burs verilmesine karar verilmiştir. Son başvuru tarihi 15 Şubat 2018 dir. Burs kapsamı ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 11.01.2018 13:53:26 tarihinde güncellenmiştir.