ODTÜ VE ODTÜ Teknokent Tarafından, Teknopark İstanbul işbirliği ile Düzenlenen "Yeni Fikirler Yeni İşler" Yarışması

ODTÜ Teknokent’ten iş fikri olanlara 2 milyon TL destek!

İŞ FİKRİ OLANA KENDİ İŞİNİ KURMA FIRSATI!

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından, Teknopark İstanbul işbirliği ile düzenlenen Yeni Fikirler Yeni İşler yarışması, yenilikçi ve teknoloji tabanlı iş fikri olan gençlere toplam 2 milyon TL’lik destek ile kendi işinin patronu olma şansı veriyor.

16 Nisan 2014 tarihinde, Teknopark İstanbul A.Ş. Yöneticisi Gökhan ÇELEBİ tarafından 15.00-16.00 saatleri arasında  Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda yarışma öncesi üniversitemiz öğrencilerine yarışma hakkında bilgi verilmesi amacıyla toplantı yapılacaktır.

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent tarafından, Teknopark İstanbul işbirliği ile bu yıl 10’uncusu düzenlenen, Türkiye’nin en büyük ve lider girişimcilik yarışması Yeni Fikirler Yeni İşler’in (YFYİ) 2014 dönemi kayıtları başladı.

Yarışmaya ilişkin daha detaylı bilgi için tıklayınız.