Bilgi Okur-Yazarlığı ve Kütüphane Kullanıcı Eğitimleri

Üniversitemizin Değerli Mensupları,

Marmara Üniversitesi Kütüphanelerince yüksek lisans ve doktora öğrencilerimize yönelik olarak aşağıdaki tarihlerde yapılmak üzere "Bilgi Okur-Yazarlığı ve Kütüphane Kullanıcı Eğitimleri” planlanmıştır.

Eğitimde, doğru ve güvenilir bilgiye nasıl ulaşılır? Bilgi okur-yazarlığı bize ne kazandırır? Nasıl bilgi okur-yazarı olabilirim? Veri tabanlarına nasıl erişebilirim? Kütüphanemizdeki basılı kaynakları nasıl tarayabilirim? Ödünç hizmetlerinden yararlanabilmek için hangi yolu izlemeliyim? Tezimi sisteme nasıl yükleyebilirim? Kütüphaneler arası iş birliğinden yararlanabilir miyim? Gibi sorulara yanıt alınırken, kütüphanemizde verilen tüm hizmetler hakkında da bilgi edinilebilecektir.

Tüm lisansüstü öğrencilerimizi eğitimlerimize davet eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Eğitim Takvimi: https://kutuphane.marmara.edu.tr/notice/bilgi-okur-yazarligi-egitimleri-1

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

EK: