Akademisyenimiz Dr. Caner Değer Nobel Ödüllü Bilim İnsanları İle Buluşuyor

Yeni neslin çalışmalarına ve vizyonuna ışık tutacak bu prestijli toplantıya, üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü akademisyenlerinden Dr. Caner Değer davet edilmiştir.  Dünya genelinde zorlu bir süreçle değerlendirilen 600 genç araştırmacı; çalışmalarının nitelikleri, alanlarındaki performansları gibi çeşitli kriterler göz önünde tutularak belirlendi.

Doktora çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Caner Değer, tez çalışmaları boyunca elde ettiği sonuçları Nobel Ödüllü bilim insanları ile paylaşacak. Ayrıca bu değerli bilim insanlarının çalışmalarını ve başarı hikayelerini kendilerinden dinleme, araştırmalar üzerinde tartışabilme şansı bulacak. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.