Elektrik Elektronik Mühendisliği Kulübü Teknopark'ı Misafir Etti

Üniversitemizin Nanoteknoloji ve Biyomalzemeler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NBUAM) tarafından düzenlenen, akademik personel ve öğrencilerin katılım gösterdiği “İş Fikrin Mi Var? Teknopark İstanbul’da Yerin Hazır Etkinliği” 24.10.2018 tarihinde Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Teknopark İstanbul Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Bilal Çinici Teknopark İstanbul hakkında yaptığı kısa sunumdan sonra, Teknoloji Transfer Ofislerinin öneminden bahsetti. Üniversite – Sanayii işbirliğinin önemini vurgulayan Çinici, sanayici ve yatırımcıları araştırmacılarla buluşturmada ara yüz görevi gördüklerini söyledi. Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi Yöneticisi Gürol Üzenç, girişimci akademik personel ve öğrencilere Kuluçka Merkezi hakkında bilgi verdi. Gürol Üzenç’in başvuru adımlarıyla ilgili sunumunun ardından soru-cevap bölümüne geçildi.

Bu etkinlik sayesinde 2 öğretim üyesi firma kurulumu için yetkililerle anlaşma sağladı.