Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerimiz İçin KM41 Hattına Ek Seferler Koyuldu

KM41 numaralı Başıbüyük Sağlık Kampüsü-Küçükyalı Metro hattı güzergahında yer alan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Başıbüyük Kampüsü öğrencilerimizin faydalanması için, üniversitemiz tarafından talepte bulunulmuş olup, İETT tarafından ilgili hatta ek seferler koyulmasına karar verilmiştir.

Eki

İlgili hatta yapılan çalışmalar neticesinde, öğrencilerimizin giriş-çıkış saatlerinde yolculuk sayısında bir artış olduğu gözlemlenmiştir. Bu doğrultuda sabah saat 07:00-08:00 aralığında sefer sıklığı 15 dakikada bir olacak şekilde, saat 15:00-16:00 arasında ise sefer sıklığı 20 dakikada bir olacak şekilde planlama yapılarak, hatta 11 sefer daha eklenmesine karar verilmiştir.

Bu sayfa Marmara Üniversitesi tarafından en son 01.10.2018 22:15:32 tarihinde güncellenmiştir.