SSCI’de Listelenen Dergilerde Nasıl Yayın Yapılır? Semineri

İşletme Fakültesi Pazarlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. F. Müge Arslan öncülüğünde düzenlenen seminere, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Koç konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Erdoğan Koç, konuşmasında SSCI kapsamında yer alan dergilerde yayın yapabilmek için gereken en önemli unsurun “özgün fikir” olduğunu söyledi. Prof. Dr. Koç konuşmasının devamında; çalışmalar için orijinal fikir kaynaklarını, yazımda dikkat edilmesi gereken noktaları, çalışmaların teorik ve metodolojik kısmında sahip olmaları gereken yapıyı, çalışmalarda kaçınılması gereken hataları ele aldı. Ayrıca çalışmaların gönderilebileceği uygun derginin belirlenmesinde yardım alınabilecek online kaynakları da paylaştı.

Çok sayıda üniversiteden akademisyenin ve öğrencinin ilgi gösterdiği seminere yaklaşık 100 kişi katıldı. Seminerin sonunda İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert, Prof. Dr. Erdoğan Koç’a teşekkür belgesini takdim etti.