Üniversitemiz Rektörlük Kupası Karşılaşmaları “MarmaraCup'24” Başladı

Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Rektörlük Turnuvası “MarmaraCup’24” Göztepe Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu’nda oynanan basketbol ve voleybol karşılaşmaları ile start aldı. Geleneksel olarak Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından her yıl düzenlenen turnuvanın açılış karşılaşması olan İşletme Fakültesi ve Hukuk Fakültesi arasındaki basketbol maçı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt’un temsili hava atışıyla başladı.

Açılış müsabakalarını Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Korkut ve Prof. Dr. Mustafa Çelen, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Murat Arısal, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Şahin, SKS Daire Başkanı İshak Arslan, dekanlar, öğretim üyeleri ve öğrenciler tribünden izledi.

Gün içinde gerçekleşen diğer açılış müsabakaları ise Diş Hekimliği Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi ile Hukuk Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi arasındaki voleybol maçları oldu. Maçlar, tribünleri dolduran öğrencilerin tezahüratları eşliğinde ve yoğun katılım ile gerçekleşti.