Üniversitemiz Senatosundan Ödüllü Öğretim Üyelerimize Tebrik

Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda 5 Aralık Salı günü gerçekleştirilen senato toplantısında birbirinden farklı alanlarda seçkin ödüller kazanan öğretim üyelerine Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından tebrik belgesi takdim edildi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Çelik, “Rami Kışlası: II Mahmud Devrinde Aydın-Despotik Modernleşmenin Karargâhı” adlı eseri Türkiye Bilimler Akademisi 2023 Yılı Bilimsel Telif Eser Kategorisi Sosyal Bilimler Alanı “Kemal Karpat Özel Ödülü’ne layık görülürken, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Sancar, 16. Türkiye Eczacılık Kongresi “Prof. Dr. Mekin Tanker Onur Ödülü’nü aldı. Öğr. Gör. Şule Eleman ise ÜSMİP Ulusal Fuarı ve Üniversite Sanayi İş Birliği Ulusal Kongresi “RTTP Ünvanı” sahibi oldu. Rektör Prof. Dr. Kurt, öğretim üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.