Basım Teknolojileri Kulübü “Umur Basım” a Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Basım Teknolojileri Kulübü uygulamalı teknik gezi kapsamında umur basım tesislerini gezdi. 9 Mart tarihinde gerçekleşen teknik geziye bölüm öğrencileri katıldı.

Uygulamalı Bilimler Basım Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin bilgi ve görgülerinin artırılması, aynı zamanda sektördeki gelişen teknolojinin yerinde görülmesi için düzenlenen teknik gezi, basım teknolojileri bölümü öğretim elemanı ve aynı zaman da basım teknolojileri kulüp danışmanı olan Arş. Gör. Dr. Zafer Özomay’ ın gözetiminde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize umur basımın tarihçesi,  günümüzdeki konumu, çalışma alanları ve makinalar yanı sıra üretim bölüm sorumluları tarafından baskı ve tasarım uygulamaları gerçekleştirilerek basım sektörünün işleyişi hakkında bilgiler verildi.

Haber: Yusuf Kenan Çağlar