Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Maltepe'de inşaatı devam eden Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’nde incelemelerde bulundu.Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar; Cumhubaşkanı Erdoğan’a 2019 yılında temeli atılan ve ilk etabı tamamlanan külliyedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatı incelemesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rektör Özvar’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe eşlik ettiler.