Engelli Haftası Etkinlikleri TİD Desteği için Teşekkür

Engelli Farkındalık Haftası sebebi ile Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğünün 7-22 Mayıs 2021 tarihleri arasında Engelli Birimi Marmara youtube kanalında düzenlediği söyleşilerde gönüllü olarak çeviri yapan Marmara İşitme Engelliler Derneği Kurucusu ve Başkanı Şebnem Şen’e, katkılarından ötürü Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Zuhal Pek tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Zuhal Pek, salgın önlemleri nedeniyle plaketin geç eline ulaşmasına rağmen  7 Haziran Türk İşaret Dili Bayramı'na yakın bir zamana denk gelmesinin ayrı bir önem taşıdığını ifade ederek, Marmara Üniversitesi olarak bu dilin daha yaygın olması, eğitimde daha etkin kullanılması  için çaba gösterdiklerini de sözlerine ekledi.